Çevreci ve sürdürülebilir bir gelecek için Vestel Buzdolabı, zeytin çekirdeklerinden elde edilen biyomalzeme* içerikli Maksimum Tazelik Teknolojisini sunuyor. Maksimum Tazelik Teknolojisi, kötü koku oluşumunu azaltırken, meyve ve sebzelerin raf ömrünü de korumasına yardımcı oluyor. Vestel Buzdolapları yenilikçi teknolojileri ile gıda israfını önler ve karbon ayak izi daha düşük malzemelerle doğayı korumaya katkı sağlar.
*Buzdolabında kullanılan biyomalzeme soğutucu bölmenin sebzelik bölümünde yer alan maksimum tazelik filtresinde kullanılmakta olup %22 oranında zeytin çekirdeğine sahip biyobazlı hammadde kullanılmıştır.
Maksimum Tazelik Teknolojisi ürünlerini görmek için tıklayın.